söndag 30 oktober 2011

Dagboksblad söndag 30 oktober 2011

Att vakna en söndagsmorgon i husvagnen är bland det mest avkopplande man kan göra, trots att någon idiot stulit bäddmadrassen. Att vi dessutom fick en extra timmes sömn gör inte tillvaron sämre. Man vaknar runt åtta, kokar lite morgonkaffe, sätter på radion, dricker kaffe och lyssnar på Mannheimer och Tengby, går och lägger sig igen, läser och myser med hunden som ligger mitt i sängen, sover lite, och så småningom vaknar man till så pass mycket att man kan göra frukost. Precis så gick det till i morse.

Efter frukosten tog vi en promenad runt köpingen, och jag tog med kameran för att försöka fixa bilder till veckans fotouppgift, med titeln Allt är konst. Alltså, man ska försöka ta en bild av något som egentligen inte är värt att fotografera, och ändå försöka förmedla något med bilden. Eller så. Det blev en timmes promenad och ett antal bilder på skyltar. På vägen hem mötte vi två lagotto som var ute med sin matte. Fina hundar det där, två sådana skulle man ha.

Hemkomna från promenaden blev det förmiddagsfika, och sedan lässtund. Så småningom blev det emellertid dags att fara hemåt, men innan vi gjorde det baxade vi upp husvagnens högerhjul på en plankbit, så att vagnen skulle stå lite mer plant. Sen åkte vi hem.

Hemkomna blev det till att plocka ur bilen, och sedan åka och handla middag. Hem och laga till middagen, promenera hund medan övriga familjemedlemmar var ute och sprang. När alla var nyduschade och presentabla åkte vi till fruns syster för att fika och titta på deras nya hus, som nu börjar bli inflyttat. Sedan hem, och jag insåg att jag var tvungen att jobba lite och förbereda morgondagen. Jag är inte klar än, det kommer nog ta ytterligare någon eller några timmar, och sedan är det läggdags.

Inga kommentarer: