fredag 21 oktober 2011

Dagboksblad fredad 21 oktober 2011

Vaknade klockan fyra och var inte alltför kaxig. Tog mig ner och tryckte i mig det sista pillret jag fått av tandläkaren och sedan åter till sängen. När jag vaknade två timmar senare kändes det som om jag hade influensa och hade käkat alvedon som hade minskat febern. Eventuellt hade jag lite feber när jag vakande klockan 4. Emellertid skulle bilen till verkstaden, så jag gav mig av hemifrån.


När bilen var lämnad på verkstad åkte jag till jobbet och jobbade några timmar. Sedan åkte jag hem. Jag talade med tandläkaren och han sa att jag skulle göra en egen grogg på Alvedon och Ibuprofen, det skulle dämpa eventuell smärta rätt bra. Tråkigt, jag som hade hoppats på att han kunde skriva ut lite roliga piller med morfin i. Kunde varit kul att ha i helgen.

Hemkommen kunde jag konstatera att vi inte hade något vatten, så jag kunde inte laga lunch. Vattnet var avstängt pga badrumsrenoveringen. Efter någon timme satte dom dock på vattnet och jag fixade mat. Eftermiddagen ägnades delvis åt att jobba och delvis åt att redigera bilder från firmafesten i onsdags.

När frun kom hem åkte vi och handlade. Sedan hem för att laga mat. Dvs frun lagade mat och jag promenerade hund. Middag, Doobido, fika och lite mer framför datorn. Dom andra tittade då på Idol, men det slipper jag helst. Om en stund är det läggdags.

Inga kommentarer: