fredag 11 juni 2010

Dagboksblad fredag 11 juni 2010

Man behövde inte sitta sysslolös på jobbet idag heller. Men dagen började dock med att jag satt hemma och arbetade eftersom vår värmepump fick service på förmiddagen. Inte så mycket möten idag, men ett jävla jobb med budgetarbete fyllde dagen. Dock inte längre än till kvart i fyra, för då drog jag till stan. Där skulle jag främst köpa en present till våra vänner som tänker gifta sig i morgon.

När jag ändå var i stan åkte jag också förbi Scandinavian photo. Alltid hittar man någon man behöver. Eftersom jag hade tänkt fotografera bröllopet i morgon kände jag att ett extra batteri till kameran inte vore fel. Det kostande närmare 800 kronor. Då kände jag att det vore fel. Ett batteri räcker väl till mellan 800 och 1000 bilder påstod han som stod i affären. Jag kände attt även om jag anstränger mig kommer jag ändå inte att skjuta av 800 bilder. Så det blev inget extra batteri. Däremot köpte jag en mojäng för att kalibrera bildskärmen, så att de färger man ser på skärmen är desamma som blir när man skriver ut (under förutsättning att skrivaren är kalibrerad vill säga).

Hemkommen åkte vi och handlade. Sedan var det middagsdags, hundpromenad och därefter filmkväll. Förresten hur fan kan fotbolls-VM få tränga undan Så ska det låta? Det är inte acceptabelt. Vi hade hyrt två filmer när vi var och handlade och dessa tittade vi på. Sedan var det hög tid för läggdags

Inga kommentarer: