torsdag 22 april 2010

Dagboksblad torsdag 22 april 2010

Planen var att på kvällen träffa den medvandrare som inte kunde igår. Planen var också att konsumera lite lycka. Lyckan denna gång bestod av ett makroobjektiv.Vid lunchtid fick jag dessutom ett SMS om att mina nya glasögon var klara för hämtning. Sålunda: efter jobbet åkte jag först till Scandinavian Photo och köpte mig ett objektiv och sedan åkte jag till söder och hämtade glasögonen. När detta var klart var det ungefär en timme kvar tills vi skulle träffa den tänkbara medlemmen i vår orden. Eftersom jag var hungrig beslutade jag mig för att käka middag på restaurang Buchetto, vår nya italienska favoritrestaurang. Gott och trevligt var det. Sedan begav jag mig till våra ordenslokaler. Klockan sju skulle den tänkbare medlemmen komma, men han kom först klockan åtta. Han hade villat bort sig i stan. Det var ett intressant möte, men jag tror inte att han kommer att få ut det han vill ha ut av ett medlemsskap i vår orden.

Sedan åkte jag hem, provade objektivet och så var det läggdags. Men sånt här kan man göra med objektivet.

2 kommentarer:

Lisa sa...

fyy vilken lyxlirare du är... nej jag är iiinteee avundsjuk. Undrar när det ska budgeteras för ett nytt objektiv för mig =O

Hundblues sa...

Lisa, jag ber om ursäkt. Men vi är ju i olika faser i livet. Jag håller inte på att utbilda mig till något, jag har ett fast jobb med mycket högre lön än vad jag egentligen förtjänar, och dessutom tror jag att lyckan ligger i att köpa nya objektiv. Då blir det så här.