lördag 3 april 2010

Dagboksblad lördag 3 april 2010

Hundutställning med lagotto till trots valde vi att tidigt som fan åka till mina föräldras landställe, för att fira påsk. Men ändå tidigare rusade vi upp för att promenera hunden en sväng, för det är inte alltigenom bra promenadmöjligheter på landet. Och det är ändå sämre hundsaneringsmöjligheter, och hunden blir jävligt skitig om man är ute och går där.

När vi kom dit fick vi påskfrukost, som på många sätt liknade gårdagens middag, dvs köttbullar, prinskorv, sill, ägg ooch så. Men är det påsk så är det påsk. Efter frukosten (eller det kanske borde kallas lunch, eller möjligen det fjantiga brunch) gick vi på en liten finpromenad. Sedan hem för förmiddagskaffe.

På något sätt gick dagen och så småningom var det dags för middag. Självklart måste man äta lamm på påsken, och eftersom det är väldigt få i min familj som tycker om lamm, gäller det att passa på hemma hos sina föräldrar, där har det aldrig funnits några lammfobier. (Dom som inte tyckte om lamm fick fläskfilé). Efter middag och kvällsfika var det dags att åka hemåt. Men våra barn valde att stanna kvar.

Väl hemma blev det te och lite TV, och sedan läggdags.

Inga kommentarer: