fredag 9 september 2011

Dagboksblad fredag 9 september 2011

En arbetsdag som började bra med en MBL-förhandling, och därefter lite lagom många möten. Efter lunch blev det så småningom fredagsfika och så dags att åka hem. Av någon konstig anledning lyckades jag inte bli kvar på jobbet extra länge utan jag var hemma strax efter fyra, vilket i och för sig var i enlighet med överenskommelse med frun. Det kan ju varit en bidragande orsak till att jag kom iväg i tid.

Vi begav oss raskt iväg till en kakelaffär för att titta på kakel till badrum och toalett. Det var inte lätt, men smarta som vi är ringde vi till vår vän Tove, som är utbildad arkitekt och dessutom har ett särdeles sinne för färg och form. Det ville sig inte bättre än att hon bjöd över oss på kvällsfika, så vi rafsade med oss lite olika färgprover på kakel och åkte hemåt. För att det skulle gå snabbt och enkelt köpte vi färdigmat på en Kinarestaurang (en som vi sedan tidigare vet är väldigt bra) och så åkte vi hem och käkade. Därefter en kort sväng med hunden och så iväg för att fika och diskutera kakelfärger.

När vi vändit och vridit på kaklet ur alla aspekter åkte vi hem. Kokade te, och myste framför TV:n tills det blev läggdags.

Inga kommentarer: