lördag 12 november 2011

Dagboksblad lördag 12 november 2011

Började dagen med morgonfika, och lite senare frukost. Sedan stuvade vi in hunden i bilen och åkte till stan. Till min stora besvikelse var espressobaren Primafila stängd pga sjukdom. Vi sammanstrålade dock med äldsta dottern och så gick vi på presentjakt inför kvällens kalas vi var bjudna på. Efter lite letande utan framgång började vi gå mot musikaffären Jam på Roslagsgatan, eftersom planen var att sammanstråla med en arbetskamrat och hjälpa henne köpa gitarrer till sina söner.


När gitarrerna var köpta promenerade vi bort mot Kungsgatan för att besöka Stockhome för att fortsätta leta present. På vägen försvann äldsta dottern. På väg tillbaka till bilen passerar vi Primafila igen, och till min stora glädje hade dom öppet. Med en vikarie bakom espressomaskinen. Och där kunde vi dessutom köpa en bra present till kvällens kalas. Sen åkte vi hem.

När middagen var lagad och uppäten sov jag middag, och sedan blev det dags att åka på kalaset. Där blev vi sittande till bort emot halv elva, då vi tyckte det kunde vara dags att åka hemåt. Kvällen avslutades för min del med en stund framför datorn med lite bildmeckande.

Inga kommentarer: