söndag 26 december 2010

Dagboksblad söndag 26 december 2010

Dagen började (såklart) med morgonfika, och sedan en lässtund. Så småningom blev det emellertid dags att stiga upp och käka frukost, och sedan iväg till golfbanan där Ia fick röja runt i snön. Det märktes att hon inte hade promenerat så mycket och definitivt inte sprungit lös varken i går eller i förrgår.


Väl hemma blev det en vällagad espresso och lite hemmagjort julgodis. Och så småningom åkte vi iväg på kängköpartur. Äldsta dottern hade fått kängor i julklapp av sin farmor och farfar, men hon var tvungen att köpa dem själv. Så vi satte av mot närmsta skoaffär för att klara ut detta. Dessvärre visade det sig att de inte hade några passande kängor, så vi åkte till det berömda Blomma Blocks, och sportaffären XXL, och sipåfan, dom hade både kängor till henne och Icebug till mig, vilket inhandlades. Sedan handlade vi mat, släppte av dottern vid bussen och åkte hem. Medan frun sedan promenerade hunden lagade jag mat och svor över en inte alltför väl fungerande datorjävel. När middagen var klar och uppäten fortsatte jag att svära över datorjävlen, samt försökte göra något åt det faktum att den inte är stabil. Men med föga framgång (såklart).

Kvällen därefter ägnades åt något mer framgångsrikt datormeckande, lite spels-spelande (sverigespelet) och därefter tittade vi på Robin Hood på TV. Och nu verkar det faktiskt som om datorjäveln börjar fungera bättre. Tricket var att rensa hårddisken. Den var helt enkelt för full. (Det är ju det jag alltid sagt: Fylla är bara till elände). Och nu kanske man borde gå och lägga sig. Eller möjligen göra något annat.

Inga kommentarer: