söndag 8 januari 2012

Dagboksblad söndag 8 januari 2012

Eftersom jag var vaken alldeles för länge igår kväll vaknade jag ganska sent. Planerna som påbörjades igår kväll om gemensam hundpromenad med Hanna och Myra, slutfördes och blev en promenad på vår ordinarie golfbana.


Efter frukosten kom dom hit och vi åkte därefter till golfbanan, där vi släppte lös hundarna. Och jävlar var Myra kunde springa. Jag som tyckt att Ia har varit en springande lagotto, insåg raskt att hon är rena snigeln jämfört med Myra. Vi träffade även på lagotton Ajax, och det blev ett lagottorace som golfbanan inte sett maken till på över ett år.

Efter promenaden åkte vi hem till oss för att fika. Och sedan åkte jag och handlade middag. När den var handlad satte jag igång att bereda den. Indiskt köttgryta stod på menyn. Medan grytan kokade ihop sig började jag gå igenom bilderna från dagens lagottorace.

Efter middagen var det dags att sova lite middag, pilla lite mer med bilder och göra en äpplepaj. Denna avnjöts sedan till gårdagens avsnitt av Morden i Midsomer. Nu har jag också tittat på gårdagens avsnitt av stjärnorna på slottet, och ska strax göra klart bilderna från dagen. Och sedan är det nog läggdags.

Inga kommentarer: