onsdag 11 januari 2012

Dagboksblad onsdag 11 januari 2012

Lämna hund på dagis, fru vid tunnelbanan och så hem och dricka morgonkaffe. Som vanligt. Förmiddagen försvann på ett ganska behagligt sätt, och bortemot 11 ringde frun och undrade om jag ville komma och käka lunch med henne på hennes jobb. Jag hade inte hunnit äta frukost, så jag tyckte det kunde passa bra. Så på det sättet blev det.


Efter lunchen satte jag kurs på K.A Almgrens sidenväveri på Repslagargatan. Klockan 13 skulle min kära vän Kerstin, som ju arbetar där, ha en visning av sidenväveriet som jag tänkte närvara vid. Men eftersom jag var ute i god tid han jag ta en liten promenad på Swedenborgsgatan först, och då hittade jag Johan & Nyströms kaffebutik. Där slank jag in och drog en espresso. För att vara gjord på bara Arabicabönor var den faktiskt riktigt god.

Efter visningen blev jag sittande och pratade med Kerstin ganska länge. Men bortemot fyra var det dags att ge sig av hemåt. På vägen till bilen passade jag på att stanna till på Johan & Nyström och ta en fika. Denna gång vanligt kaffe med kardemummabulle. Det var också gott. Sedan åkte jag och hämtade frun och så åkte vi vidare och hämtade hunden. Hem och laga mat, promenera hund och därefter till IOGT-NTO-möte, där min far pratade om litteratur (ordbruk och bokstavsskötsel). Sedan hem och dricka lite te, och så småningom läggdags

Inga kommentarer: