lördag 21 januari 2012

Dagboksblad lördag 21 januari 2012

Vaknade hyfsat tidigt, drack morgonkaffe och käkade frukost innan vi gav oss iväg till golfbanan för hundpromenad. Där träffade vi lite hundägare som vi stött ihop med tidigare, och vi fick se vildsvinsspår i snön. Det berättades att vildsvin varit synliga i närheten av golfbanan vid flera tillfällen.


När hunden var promenerad åkte vi hem för att göra lite nytta. Vi samlade ihop så mycket skit vi kunde få in i bilen och sedan åkte vi till soptippen (så heter det väl inte längre, men alla vet vad det betyder). Sedan till Icabutiken för att köpa hundkex och lite annat som vi glömde vid fredagens handling.

Med skiten körd till tippen och maten handlad satte jag igång att laga middag. Köttfärssås och spagetti. Köttfärssåsen bör ju helst koka några timmar, så det fick den göra. Under tiden åkte vi till golfbanan för en andra runda. Eftersom det hade börjat skymma lite höll vi lite utsikt efter vildsvin, men vi såg inga.

Hemkomna blev det så småningom dags för middag, tillsammans med fruns syster med sambo, och sedan lite sällskapsspel. Kvällen rundades av med lite TV-tittande, och sedan läggdags.

Inga kommentarer: