lördag 22 januari 2011

Dagboksblad lördag 22 januari 2011

Vaknade och kände mig inte ett dugg mindre förkyld än i går kväll. Snarare tvärt om. Jag insåg det kloka i att inte följa med på hundpromenad, utan stannade hemma framför datorn i stället.

När frun kom hem åkte vi för att handla. Det tog sin rundliga tid, så hemkomna var det hög tid för en liten lunch, och därefter en ny hundpromenad. Men då passade jag på att vila middag. När frun kom hem blev det eftermiddagsfika med semlepremiär. Vi köpte semlor när vi var och handlade. Inga kanonsemlor, men dom gick att äta.

Så smånigom begav vi oss iväg till stan. Yngsta dottern och en kompis såg gärna att vi höll oss borta under kvällen. Det hade väl inte varit några problem om jag inte varit så förbannat förkyld. Nu orkade vi bara med en middat på den eminenta italienska restaurangen Buchetto på Rådmansgatan. Ett förträffligt ställe att fördriva en lördagskväll på. I alla fall delar av den. När jag svept den avslutande espresson åkte vi hem. Och i princip gick jag och la mig. Kände mig väl lite mindre sjuk än i morse, men rejält trött.

2 kommentarer:

Rappakalja sa...

Hej!

Jag hittade din sida för att jag letade efter ett recept på risotto med Rishultskorv och då hittade ett inlägg hos dig från 2009. Det är möjligtvis inte så att du har det receptet. Jag kan inte hitta det någonstans och minns att det var såååååå gott. :) Maila gärna.

/Linda

Hundblues sa...

Alltså det är standardrecept på risotto, sedan slantar jag rishultskorv, steker den och så rör jag ihop allt. Inget konstigt alls. Visst kan jag mejla dig något slags recept på det, men jag har inte din mejladress. Skriv den i en kommentar, så skickar jag receptet, och publicerar INTE kommentaren med din adress i.