söndag 29 januari 2012

Dagboksblad söndag 29 januari 2012

Eftersom vi kom i säng sent i går kväll sov vi länge i morse. Men så småningom masade vi oss iväg till golfbanan. Klart att fint väder kan vara fint, men det drar också en massa folk till golfbanan som vill åka skidor och pulka. Det kunde vi nästan förutse, så vi hade garderat med långkoppel till Ia. Så promenaden blev för hennes del omväxlande långkoppel (10 meter) och lösspringande. Efter ungefär en timme åkte vi hem.


Hemkommen var det inte så mycket mer för mig att göra än att göra mig klar för att åka till stan och möte i ordenssällskapet. Vi håller traditionsenligt högtidsmöte söndagen före kyndelsmässosöndagen. Högtidsmöte med högtidstal och smörgåstårta. Men när talet var hållet och tårtan uppäten var det lika bra att åka hem, så det gjorde jag.

Hemkommen började jag laga middag. Biff med råstekt potatis och vitlökssmör. Efterrätten fick vänta. Medan jag sov middag blev disken diskad (vete fan hur det gick till, men det funkar rätt ofta faktiskt). Därefter städade vi lite, och så blev det dags att göra efterrätten, så den skulle vara lagom klar till Så ska det låta. Det programmet avtittades med kaffe och stekta äpplen med vaniljsås. Sedan blev det en hundpromenad, och till min fasa kunde jag konstatera att det var tio jävla minusgrader ute. En kort promenad, och så hem för att förbereda studiecirkeln i morgon kväll. Nu har jag gjort det, och jag överväger starkt att gå och lägga mig.

Inga kommentarer: