lördag 28 januari 2012

Dagboksblad lördag 28 januari 2012

Vaknade tidigt, men det var ingen jävel som gjorde morgonkaffe, så det blev till att stiga upp och äta frukost så småningom. Precis innan vi skulle åka iväg till golfbanan ringen en arbetskamrat och nära vän och undrar om vi vill komma över till dem och käka middag. Visserligen hade vi spetsat in oss på egen tillagad utskuren biff idag, men en inbjudan kan man inte tacka nej till, så det gör vi inte. Det betyder att det blir full fart hela dagen för att hinna med allt. Sålunda, full fart till till golfbanan för hundpromenad.


Hemkommen från hundpromenaden var det fortsatt full fart. Mot stan för att köpa dörrhandtag till badrumsdörren, kaffe och te på Sibyllans och lite goda chokladpraliner att medföra på kvällen, i stället för några fåniga blommor. Choklad kan man ju äta, det går inge bra med tullpaner.

Hemåt för att käka någon slags lunch och för att uppfylla äldsta dotterns önskemål. Hon var sugen på skidåkning, så vi slet fram laggen och drog iväg till golfbanan igen. Frun och hunden följde med för att promenera. Vi kavade oss runt golfbanan, runt 5 km på drygt 45 minuter. (Vasaloppet dygt 10 timmar, är spåret öppet så länge?) Trött blev man i alla fall.

Hem och duscha och göra sig klar för middag. Äldsta dottern skulle gå på Klubb Sobeer och yngsta hade ingen lust att följa med. Innan vi åkte iväg lagade jag till middag åt de hemmavarande. Coq au vin. Den verkade bli väldigt god. Sedan drog vi iväg. Långt åt helvete (Sigtuna).

En sådan där middagstillställning är ju alltid intressant. Vi två som jobbar ihop känner varandra väldigt väl, och kan prata om allt och inget. Våra respektive har aldrig träffats och ingen av oss har heller träffat den andres. Alltid lika kul att se hur sånt går. Denna gång gick det bra. Det gick så bra så vi kom säkert iväg hemåt alldeles försent. Men trevligt var det.

Hemkommen blev det lite te och sedan sova.

Inga kommentarer: