fredag 30 december 2011

Dagboksblad fredag 30 december 2011

Dagen började på ett mycket otypiskt sätt, morgonfika och så iväg till golfbanan för en hundpromenad. Men vad är det med folk? Är dom inte kloka? Ska dom spela golf såhär på morgonen före nyårsafton? Har dom inte bättre att sysselsätta sig med? Dom stör ju oss hundägare som vill släppa loss våra hundar på golfbanan.


Hem för att käka frukost, och sedan iväg för att handla. Hemkommen påbörjade jag middagen, lasagne. Det tar tid och är ganska meckigt. Lite förmiddagsfika på det, lite grejande med bilder, och så blev det dags att käka middag. Förhållandevis tidig middag, men det hade sina anledningar. Efter middagen satte familjen av mot stan för att besöka teaterladan vid Nybroviken, även kallad Kungliga Dramatiska Teatern. Vi hade av våra barn fått biljetter till föreställningen Två herrars tjänare, men inte bara det, vi hade även fått deras sällskap. Det hade inte gått att få tag på så värst bra platser, andra raden blev det, men första bänk, så man såg rätt bra i alla fall. Det måste varit runt 20 år sedan jag var på Dramaten, men det är fortfarande en förnämlig kulturinstitution. Och föreställningen var suveränt bra. Morgan Alling är inte direkt någon klåpare på scenen, och uppsättningen i övrigt gick i samma anda. Till och med scenografin var bra. Ljuset var det heller inget fel på, men man gick inte därifrån och funderade på hur fanken dom hade fått till ett så fint ljus. Men rolig var föreställningen.

Hemkomna från stan kokade jag te, och så tittade vi på första avsnittet av min julklapps-DVD, Snobbar som jobbar. Nu ska jag gå loss i Photoshop, och sedan blir det läggdags.

Inga kommentarer: