torsdag 16 december 2010

Dagboksblad torsdag 16 december 2010

Fan vad det har snövat idag. JAG HATAR SNÖN! Jag gillar inte heller snöskottning. Nu har jag skottat en liten gång upp till huset. Resten av snön ämnar jag hantera med tempererad nederbördsinfluens, dvs jag väntar tills den regnar bort.

Arbetsdagen bjöd på ett ekonomimöte då jag kunde få bli lite upprörd på korkade ekonomer, som tycker man på en planeringsnivå ska ta hänsyn till kostnader som är mindre än felräkningsmarginalen på totalen. Om det kostar 224 miljoner eller 226 miljoner under nästa år är ganska ointressant i detta läget hävdar jag. Arbetsdagen bjöd också på en fantastisk lunch. Kanske inte maten, men väl sällskapet och det tillhörande samtalet. Livet bjuder sällan på möjligheter till lite djupare samtal om livets väsentligheter, men när dessa samtal uppstår känns det ganska bra.

Kvällen ägnades åt middag, (lammkotletter, tzatiki och couscous), hundpromenad (en timme pulsandes på oplogade vägar i snöstorm) sova framför TV:n och fika. Nu är det läggdags.

2 kommentarer:

Lena sa...

Jag älskar snön men så behöver jag heller inte skotta :)

Ha en trevlig helg!

Hundblues sa...

Slapp man skotta skulle det kanske komma i en annan dager. Men jag tror nog att jag fortfarande skulle föredra sommaren.