lördag 4 december 2010

Dagboksblad lördag 4 december 2010

Morgonfika, lite frukost och så hundpromenad. En lång tur med en hel del frispringande på golfbanan. Under promenaden kom Ia på att frystorkad mat är mycket roligare än torrfoder. Eller i alla fall fryst mat. Hon hittade en frusen ekorre, och jävlar vad rolig den var. Men hon fattade inte att den var död, för hon ruskade om den rätt väl. Och gissa hur lätt det var att fånga in henne och gå vidare. Och gissa hur mycket vi ilsket skrek åt henne att låta bli.

Hemkomna kompletterade vi den tidigare frukosten med lite mer frukost, och sedan åkte jag mot stan, medan andra var hemma och gjorde nytta. Jag åkte till Chokladfabriken för att köpa biljetter till chokladprovning till mig och yngsta dottern. När jag var där var jag såklart tvungen att dricka lite varm choklad också. Och sedan åkte jag till Gamla Stan och dess julmarknad på Stortorget. Tänkte fotografera lite, men det blev inge vidare. Inge roligt ljus och för mycket folk. Sedan hemåt.

Hemma lagade vi middat, myste, tittade på TV, fikade och så blev det kvällen. Och så har jag ägnat en hel del tid åt att redigera bilderna från gårdagens julfest, och det kommer jag nog fortsätta med ett bra tag till.

Inga kommentarer: