lördag 11 december 2010

Dagboksblad lördag 11 december 2010

Vaknade och fick morgonkaffet serverat. Sedan begav vi oss iväg till golfbanan för hundpromenad. Vi tog bilen idag också. Som sagt, det ger mer tid för Ia att springa lös, vilket hon också gjorde. Men de frystorkade ekorrarna var slut till hennes stora förtret.

Hemkomna från golfbanan åt vi frukost, och sedan åkte fru och yngsta dotter in till stan för att julhandla. Jag stannade hemma med min dator, mina fototidningar, min hund och mina kaffebryggare, och med dessas sällskap fördrevs dagen utan att det blev alltför äckligt. Dessutom satte jag en saffransdeg. När familjen kommit hem från stan lagades det middag, och så blev det dags att baka ut lussebullarna. Inte min favorit så tur att yngsta dottern gillar det.

När lussebullarna var bakade var det dags att göra fika och börja titta på lördagsfilmen. Det blev den senaste (sista?) Shrek-filmen. Bra, men inget slår den första. Efter Shrek lite dator, och nu är det läggdags.

3 kommentarer:

Helena o Tosca sa...

Frystorkade ekorrar?
Jag måste ha missat nåt...
Tosca tycker det låter väldigt spännande.

Hundblues sa...

Helena, läs inlägget från 4 december.

Busan sa...

Ia vi kan byta dina ekorrar mot fåglarna som jag hittar i skogen. De är oxå frysta.....
Härhemma stod lillmatte och hennes kompisar för lussebaket. Stormatte jobbade och HON fick smaka men inte jag.....Hälsningar Busan