tisdag 25 mars 2008

En bild från påskafton

Följ denna länk till lilla mammas blogg och titta på den fina bilden på Ia. Läs sedan gärna kommentarerna, och fundera slutligen på vem som kan vara fotografen.

9 kommentarer:

Anonym sa...

vi gissar på lilla mamma...

Hundblues sa...

Hmmmm. FEL!

Anonym sa...

Jag gissar att det är du. Oavsett vem det är så är bilden helt fantastiskt underbar.

Anonym sa...

Jag gissar på någon av tjejerna!

Hundblues sa...

När jag tittar på bilden igen ser jag att jag inte kan vara varken fotograf eller kopisten (eller vad det nu heter när man arbetar med photoshop). Jag skulle aldrig släppen en bild ifrån mig som saknar kontrast på det där sättet.

Anonym sa...

Svarar på din kommentar i senaste inlägget på gamla bloggen som jag råkade hamna på för att jag inte länkat om hemma hos mej.
Att det är så många på den gamla kan bero på att det finns betydligt fler sökord... att en del som jag tar den vägen för att komma hit, och att den plingar automatiskt. Ja, nu har jag iaf bytt adresslappen hit.

Hundblues sa...

marlene, jag har allt tänkt på den möjligheten. Det skulle ju kunna vara så, men det känns ändå inte riktigt som hela förklaringen. Men det kanske det är.

Anonym sa...

Beskär, beskär, beskär! PÅ många av dina bilder är du för snål med beskärning. En bra besskärning kan göra en tillsynes tråkig bild superintressant på fem sekunder.

Och att lägga oskärpa i PS ser alltid lite konstgjort ut. Du har en bra kamera, labba med korta skärpedjup istället för att få en snygg boukeh.

Å så ställ vitbalansen i PS!


L, som klagar igen... !

Hundblues sa...

Jag älskar dina kommentarer Twinflower ;-)

OK beskärning är något jag vet att jag inte har grepp om ännu. (Det är det fler som säger.) Men oskärpan är äkta. Bilden är tagen med bländare 1,8. Men vad du menar med vitbalansen förstår jag inte riktigt. Bilden är ju monokrom, om än något tonad. Kan du förklara mer.
Dock vill jag påpeka det jag skrev i en tidigare kommentar. Jag anser att bilden skulle behöva mer kontrast.